Denna site är under konstruktion. Endast delar är tillgängliga just nu (mörkgrå rubriker i menyn). Siten kommer att växa i takt med att behovet engagerar nödvändiga resurser. Som det är nu kan Du använda menyn till höger för att navigera till de sidor som är tillgängliga idag. Ljusgrå rubriker i menyn avslöjar oxså vilket innehåll vi hoppas kunna publicera.

Sidorna är uppbyggda av flera små Flash-filmer som kommunicerar med varann. Om nedladdningen inte flyter jämnt händer det att sändning och mottagning kommer i otakt. Får Du problem med menyn eller sidhuvudet pröva webläsarens refrechknapp ett par gånger gärna i kombination med menyval. I värsta fall får Du starta om siten. Beklagar i så fall.

 

Har Du kommit så här långt in på 2c.nu har Du säkert en Flash-läsare installerad. Jag rekommenderar att Du håller den uppdaterad. Denna Site mår bäst av Flash 7 (eller ännu senare).

Typsnitt är genomgående Verdana. Inbäddat i Flash-filmer men hämtat från Din dator på HTML sidorna. Saknar Du Verdana i Din dator rekommenderar jag att Du skaffar det. Microsoft bjuder inte på en fri medladdning längre men typsnittet ingår i de senaste operativsystemen från både Microsoft och Apple.